Фото Градска: Koj вели дека во центарот на Скопје нема бесплатен паркинг?

Фото Драган Мишев

Тротоарите пред средноро училиште “Јосип Броз- Тито”, во строгиот центар на главниот град на нашата земја претворени во паркиралиште. По улиците се вози како на трки, во последниот период ретко и да видиме полициски екипи да го контролираат сообраќајот. Што се случува со МВР?

Поврзани објави