ФОТО: Кога ѓубрето од Тетово ќе си го фрлиш во Скопје?

Во последно време, сведоци сме на зголемен број инциденти поврзани со неправилно фрлање ѓубре. Жителка на Тетово, во обид да се ослободи од сопствениот отпад, реши истиот да го фрли некаде подалеку – во Скопје, поточно во првите контејнери на главната улица во Ѓорче Петров.

Фото Градска.мк

Оваа фотографија ја направија репортерите на Градска.мк, кои се враќаа од Охрид, но не може да се утврди дали се работи за обичен отпад или можеби за медицински отпад?

 

Поврзани објави