Како изгледаат фонтаните во центарот на Скопје?

Читател до редакцијата на Градска.мк испрати фотографии на кои може да се види лошата состојба во која се наоѓаат фонтаните во центарот на Скопје.

Од она што може да се забележи на фотографиите, повеќето не работата, а водата која ја има во некои од нив е извор на зараза.

 

Поврзани објави