Како се одвиваше трансформацијата на „Борис Трајковски” во конференциски центар за 30-тиот Министерски совет на ОБСЕ

Погледнете ја трансформацијата на салата Борис Трајковски. Подготвени сме за одржувањето на 30-от министерски состанок на ОБСЕ!

Чест ми е што имаме можност да го организираме еден од најголемите настани што некогаш е направен во земјава.

Северна Македонија изминатава година како претседавач на најголемата регионална безбедносна организација ОБСЕ покажа дека има голем капацитет да се носи со сите предизвици, рамо до рамо со најразвиените земји во Европа! -објави министерот Бујар Османи на неговиот Фејсбук профил.

АКТУЕЛНО

Поврзани објави