Ексклузивно: Ова се реализираните проекти на Стефковски во Гази Баба

Неодамна градоначалникот на општината Гази Баба, Бобан Стефковски  истакна дека во изминатите две години од мандатот во општината се реализирани 420 нови проекти.

Веројатно оваа е еден од тие проекти по денешниот обилен дожд.

Граѓаните на Гази Баба се жалат дека секој дожд е иста приказна, ова нестручно тампонирање ја загрозува и безбедноста на граѓаните.

 

С.Т

 

Поврзани објави