Како не возат Данела и 40 шпицни разбојници

 
Градоначалничката на Скопје, чедо на ВМРО-ДПМНЕ во својот мандат направи урбанистички и политички хаос, извлекувајќи се деновиве во обид да изигрува жртва на своите креатори и да се преобликува во нова партиска опција. Арсовска за која транспарентноста беше непознаница и мува не ја лазеше од јавна критика, сега, не се симнува од медиумите промовирајќи ја својата нова партија Нова алтернатива, убедувајќи ја јавноста дека е „најомразената личност“ бидејќи го сака најдоброто за градот и граѓаните.

АКТУЕЛНО

Поврзани објави